ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ 

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ (ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ & ΚΟΝΙΤΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ). ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ. 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26570 31005-6. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΤΟ Ε-MAIL: kivotospogoniani@gmail.com


Πρόσκληση του π. Αντωνίου στο Ζάππειο Μέγαρο και η επίσκεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Νταβίντ Σασόλι, στην Κιβωτό του Κόσμου

Μεγάλη τιμή για την Κιβωτό του Κόσμου αποτέλεσε η πρόσκληση του πατρός Αντωνίου Παπανικολάου στην 40η επέτειο από την ένταξη της χώρας μας στις Ευρωπαϊκές Κοινότητες, που έλαβε μέρος την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στο Ζάππειο Μέγαρο, κατά την οποία παρευρέθηκαν μεταξύ των 68 καλεσμένων, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Νταβίντ Μαρία Σασόλι και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Σαρλ Μισέλ. «Στο πρόσωπό σας, τιμάται η Ελλάδα της προσφοράς» ήταν η προσφώνηση του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών προς τον πατέρα Αντώνιο κατά την Υποδοχή του στο Ζάππειο Μέγαρο όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.
Σε αναγνώριση του πολυετούς κοινωνικού έργου της Κιβωτού του Κόσμου, οι Ευρωπαίοι επίσημοι, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Δημήτριο Παπαδημούλη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 τις εγκαταστάσεις της Κιβωτού του Κόσμου στην Αθήνα. Ο π. Αντώνιος τους υποδέχτηκε, τους ξενάγησε και τους ενημέρωσε για το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της Κιβωτού. Παράλληλα απόλαυσαν μια όμορφη εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.
Ο Πρόεδρος της Ευρωβουλής κ. Νταβίντ Σασόλι, εμφανώς ευχαριστημένος και συγκινημένος τόνισε χαρακτηριστικά «Η Κιβωτός μας δείχνει τον δρόμο, το έργο που επιτελείται στην Κιβωτό του Κόσμου είναι πρωτοποριακό και αξιέπαινο. Παιδιά εσείς πρέπει να αλλάξετε τον κόσμο των ενηλίκων..»


Μήνυμα Σασόλι στην «Κιβωτό του κόσμου»: Εσείς πρέπει να αλλάξετε τον κόσμο των ενηλίκων
Σε κλίμα συγκίνησης υποδέχθηκαν τα παιδιά τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Την «Κιβωτό του Κόσμου» επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι, ο οποίος είπε στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί: «Εσείς πρέπει να αλλάξετε τον κόσμο των ενηλίκων».

Ο κ. Σασόλι έγινε δεκτός σε κλίμα συγκίνησης από τα παιδιά που τραγούδησαν γι’ αυτόν και εξήρε το έργο της Κιβωτού, η οποία έχει βραβευτεί για το πολλαπλό και σημαντικό κοινωνικό έργο της με το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περιηγήθηκε τους χώρους στους οποίους τα παιδιά μικρής και μεγαλύτερης ηλικίας που προέρχονται από δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, μεταξύ των οποίων πολλά προσφυγόπουλα, συνδυάζουν τη μάθηση με την επαγγελματική κατάρτιση, αλλά και ψυχαγωγικές και αθλητικές δραστηριότητες, προκειμένου να μείνουν μακριά από την περιθωριοποίηση και την παραβατικότητα και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία.

Ο πατήρ Αντώνιος, η ψυχή της Κιβωτού, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τον ενημέρωσε για το έργο που επιτελείται, το οποίο στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον εθελοντισμό και -εκτός από τα παιδιά- προσφέρει στέγη, νομική και ψυχολογική στήριξη και σε νεαρές γυναίκες 


_


Δύο νέα βραβεία

ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΕΝ ΒΟΣΤΙΝΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο+2ο)

✅ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 11 ΚΑΙ 12: Εκδηλώσεις ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

#Vostiniotis▼