▼ Κάντε κλικ κάτω για να δείτε τα βίντεο▼
Όλες οι αναρτήσεις είναι  
ΔΗΜΟΣΙΕΣ  και
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ

Δείτε επίσης...

Εκδηλώσεις - Πανηγύρια 2011/8

Αύγουστος 2011

Πωγωνιανή
Ο ετήσιος χορός του Φιλεκπαιδευτικού,Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Πωγωνιανής, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011.

Ποντικάτες
Δευτέρα, 15 Αυγούστου · 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντικατών "Η παράδοση" σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και την Εκκλησιαστική Επιτροπή σας προσκαλούν στο ημερήσιο παραδοσιακό πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί οπως κ κάθε χρόνο στο όμορφο χωριο μας.Μετα την λειτουργία στην κεντρική εκκλησία του χωριού της "Κοίμησις Της Θεοτόκου" θα ακολουθήσει κοινό τραπέζι στην περιβόλο το Δημοτικού σχολείου με το καθιερωμένο εκλεκτό φαγητό μας ενω μετά το φαγητο το γλεντι συνεχίζεται με παραδοσιακό πωγωνήσιο συγκρότημα το οποιο θα σας διασκεδάσει μέχρι αργα το βράδυ!!
Ελάτε να διασκέδασουμε Ποντικατιώτικα!!!
πηγή: facebook

Δολό
Πρόγραμμα εκδηλώσεων "ΔΟΛΙΩΤΙΚΑ 2011"
Κυριακή 14 Αυγούστου: Λαϊκά παραμύθια για παιδιά με την Ορέλια Χρήστου, στην αυλή του σχολείου το πρωί.
Τρίτη 16 Αυγούστου: Παρουσίαση της μουσικοθεατρικής παράστασης «Στου μισεμού την ώρα». Μια βραδιά που οι νέοι του χωριού θα αναπαραστήσουν με τη μουσική, το λόγο και την εικόνα, το αίσθημα του να γίνεσαι ξένος. Ξένος από ένα τόπο, από μια αγκαλιά, ξένος και από το όνειρο……;
Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει συναυλία.
Τετάρτη 17 Αυγούστου: Το καθιερωμένο Δολιώτικο ¨ΑΝΤΑΜΩΜΑ΄ με τραπέζι και γλέντι, με το συγκρότημα του Κώστα Βέρδη.
Παρασκευή 19 Αυγούστου: Θεατρική παράσταση με το έργο του Δημήτρη Κεχαΐδη «Το τάβλι» σε σκηνοθεσία του συγχωριανού μας Παύλου Νάστου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Παύλος Νάστος και ο Άλκης Διαμάντης. Ο Παύλος Νάστος εκτός από την σκηνοθεσία επιμελήθηκε και τη μουσική της παράστασης. Οι φωτισμοί θα είναι του Βαγγέλη Νέτη και τα σκηνικά του Γιάννη Γιώτη.

Να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι δωρεάν.
πηγή: dolo.gr 

Παλαιόπυργος
Ο πολιτιστικός σύλλογος του χωριού μας, διοργανώνει διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι προς τιμή της εκκλησίας μας "Κοίμησης Της Θεοτόκου". Μουσικά θα συνδράμει η κομπανία του Κώστα Βέρδη.
Η εκδήλωση ξεκινά στις 15 αυγούστου η ώρα 10 το βράδυ και συνεχίζετε στις 16 αυγούστου την ιδια ώρα μέχρι πρωίας !! Ας κάνουμε το καλοκαίρι μας παραδοσιακό ...
πηγή: facebook 

Βήσσανη
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΗΣΣΑΝΗΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗN ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 14 15 ΚΑΙ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!
πηγή: facebook 

Αργυροχώρι
Τετάρτη, 17 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. - 18 Αυγούστου στις 6:00 π.μ
Παραδοσιακό πανηγύρι με το κλαρίνο να συνοδεύει μεχρι το πρωί τη διασκέδασή μας.
Απαγορεύεται να συμμετέχουν όσοι κάνουν δίαιτα, όσοι είναι σε ποτοαπαγόρευση και όσοι πιστεύουν ότι η παράδοση δεν τους αφορά.
Κι όταν βγει ο ήλιος από τη μελισσόπετρα, με τσίπουρο και λουκουμάδες θα δώσουμε ραντεβού ψυχής για το 2012.
Καλή αντάμωση!!!!
πηγή: facebook