Έφυγε από τη ζωή

 Έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιανουαρίου 2022, ο Μιχάλης Σέρβος


Ζωντανή ροή στις 27/1/2022 19:00


Σχετικά με τον Michael
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΡΒΟΣ

(ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΩΔΩΝΑΙΟΣ)

ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

WWW.HELLENES.COM

P.O. BOX 6434  

CLEARWATER, FLORIDA 33758 U.S.A.

TEL # 727-482-4958 FAX # 727-517-3675

E-MAIL : INFO@HELLENES.INFO

 Πάθος για την προβολή της Ελλάδος

και εμπνευστής μεγάλων έργων της Ομογένειας

Ο  Μιχάλης Σέρβος στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης

 http://www.ekirikas.com/periodiko/pdf/2011/1001_02/1001_02.pdf

Ευχαριστώ όλους τους φίλους/ες για την υποστήριξη


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Ο Μιχάλης Σέρβος γεννήθηκε στα Γιάννινα το 1948.

Η οικογένειά του έλκει την καταγωγή της από την Σωπική

της Βορείου Ηπείρου. Είναι παντρεμένος με την Θεοδώρα

και έχει μια κόρη την Ευανθία και ένα γιό τον Βασίλη.

Έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Πωγωνιανή, Ιωαννίνων,

Ηπείρου. Μετανάστευσε στις Η.Π.Α. 14 ετών μαζί με τους

γονείς του. Είναι τόσο μεγάλη η λατρεία του για τον Αρχαίο

Ελληνικό Πολιτισμό, που υιοθέτησε το ψευδώνυμο

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΩΔΩΝΑΙΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Ιδρυτής και Πρόεδρος της Μεταφορικής Εταιρείας, FREIGHTZ SHIPPING COMPANY, με Ιστοσελίδα WWW.FREIGHTZ.COM, η οποία αναπτύσσει δραστηριότητα παγκοσμίως.

Ιδρυτής και Πρόεδρος της Κατασκευαστικής Εταιρείας, SERVOS REAL ESTATE DEVELOPMENT.

Ιδρυτής και Πρόεδρος της Τηλεφωνικής Εταιρείας, ESODUS COMMUNICATIONS.

ΣΠΟΥΔΕΣ

Απόφοιτος του GEORGE WASHINGTON HIGH SCHOOL, της Νέας Υόρκης.

Παρακολούθησε μαθήματα BUSINESS ADMINISTRATION στο CITY COLLEGE, της Νέας Υόρκης.

Σπούδασε στην Σχολή RCA INSTITUTE της Νέας Υόρκης, Σκηνοθέτης και Παραγωγός της Τηλεόρασης.


ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΑΣ

Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Συλλόγου των Ηπειρωτών της Φλώριδας των Η.Π.Α.

Ιδρυτής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Φλώριδας των Η.Π.Α.

Διατηρούσε επί (5) χρόνια δίωρη εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το οικονομικό βάρος, ενημερώνοντας την ομογένεια της Φλώριδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τα Εθνικά μας θέματα με έμφαση το Βόρειο Ηπειρωτικό ζήτημα.

Διοργάνωσε με επιτυχία (3) τρία Εθνικά Συνέδρια της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, στο CLEARWATER της Φλώριδας των Η.Π.Α.

1. 1997 ------------------------- 30ον Συνέδριο

2. 2003 ------------------------- 33ον Συνέδριο

3. 2005 ------------------------- 34ον Συνέδριο

Καθιέρωσε το (ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ), τιμώντας την Μνήμη της Ηπειρώτισσας Ολυμπιάδος Μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, για να απονέμεται κάθε χρόνο σε επίσημο δείπνο, σε κάποιο άτομο που προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ηπειρωτισμό και στην Ήπειρο.

Υπηρέτησε Κυβερνήτης της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής για τρεις (3) συνεχείς θητείες.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΔΑΣ

Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Φλώριδας των Η.Π.Α.

Πρωτοστάτησε στην δημιουργία του PLATO ACADEMY CHARTER SCHOOL, σε αυτό το Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο στο CLEARWATER της Φλώριδας των Η.Π.Α. οι μαθητές από όλες τις Εθνικότητες του κόσμου, διδάσκονται στην Ελληνική Γλώσσα.

Με πρωτοβουλία του και με την ιδιότητα του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Φλώριδας, κατέθεσε πρόταση στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, για την δημιουργία Προξενείου στην Τάμπα.  Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό από την Βουλή των Ελλήνων και σήμερα λειτουργεί το Γενικό Προξενείο στην Τάμπα της Φλώριδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δώρισε τον μπρούτζινο  Ανδριάντα του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΡΙΕΚΟ, του πρώτου Έλληνα, που αποβιβάστηκε στην Δυτική Ακτή της Φλώριδας της Αμερικής στις 14 Απριλίου 1528, που τοποθετήθηκε στο CLEARWATER BEACH της Φλώριδας των Η.Π.Α.

Συν ιδρυτής του ATHENIAN ACADEMY CHARTER SCHOOL του πρώτου Ιστορικού Δημοσίου Δημοτικού Σχολείου στο DUNEDIN της Φλώριδας, που διδάσκεται η Ελληνική Γλώσσα με επιτυχία.

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Θήτευσε Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Κατέθεσε πρόταση στο Υπουργείο Μεταφορών της Ελλάδος, για την μετονομασία του Αερολιμένος των Ιωαννίνων σε όνομα ( ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΥΡΡΟΣ ).  Το αίτημα αυτό έγινε αποδεκτό από την Ελληνική Κυβέρνηση και το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων σήμερα ονομάζεται ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΠΥΡΡΟΣ.

Μετά την μετονομασία δώρισε την Προτομή του Βασιλιά Πύρρου, για να τοποθετηθεί στο Αεροδρόμιο, τιμώντας την μνήμη του Στρατηλάτη Πύρρου του Μέγα.

Ίδρυσε την Ιστοσελίδα WWW.PANEPIROTIC.ORG ., η Ιστοσελίδα αυτή, είναι σήμερα ως κυβερνητοχώρος, είναι ο κόμβος συνάντησης όλων των Ηπειρωτών Παγκοσμίως.

Είναι ο εμπνευστής για την κατασκευή του Αγάλματος της Ηπειρώτισσας Ολυμπιάδος Μητέρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου.  Το Άγαλμα αυτό φιλοτεχνήθηκε με την οικονομική υποστήριξη των Ηπειρωτών και Φίλων της Αμερικής.

Το Άγαλμα της Ολυμπιάδος τοποθετήθηκε στην κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων που μετονομάστηκε σε (ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ) μετά από αίτημα του, προς τον Δήμαρχο των Ιωαννίνων κ. Νίκο Γκόντα.

Τίμησε τους Σωπικιώτες στην Βόρειο Ήπειρο με την δωρεά, του μνημείου των Βαρελοποιών, που τοποθετήθηκε στην Σωπική.

Δώρισε στην Πόλη των Ιωαννίνων, την Πρωτεύουσα της Ηπείρου, το Σύμβολο των Ηπειρωτών τον Ανδριάντα του Βασιλιά Πύρρου που τοποθετήθηκε στην ομώνυμη (ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΡΟΥ) στα Ιωάννινα. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Εμπνευστής και πρωτοπόρος για την έκδοση του Βιβλίου με τίτλο ΕΛΛΗΙΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ σε (3) Γλώσσες, την Ελληνική, Αγγλική και Αλβανική.  Το περιεχόμενο του Βιβλίου είναι η Ιστορική αναδρομή της Βορείου Ηπείρου, μαζί με όλες τις Συμφωνίες, τα Δικαιώματα των Βόρειο Ηπειρωτών σαν αναγνωρισμένη Μειονότητα διεθνώς.  Επίσης περιέχει τους αγώνες και τις δραστηριότητες της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής με συγγραφέα τον διακεκριμένο καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης τον κ. Φάνη Μαλκίδη.

Εμπνευστής για την κατασκευή του Αγάλματος της Πωγωνήσιας Μάνας.  Το Άγαλμα αυτό φιλοτεχνήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του αείμνηστου Χρήστου Πλιάτσικα και τοποθετήθηκε στην Πωγωνιανή, Ιωαννίνων, Ηπείρου με την Παραδοσιακή, Τοπική Ενδυμασία.  Η Πωγωνιανή είναι τόπος καταγωγής του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.

Συν ιδρυτής του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Ίδρυσε την Ιστοσελίδα WWW.SOPIKIS.ORG ., η Ιστοσελίδα αυτή, είναι σήμερα ως κυβερνητοχώρος, είναι ο κόμβος συνάντησης όλων των Σωπικιωτών Παγκοσμίως, με έδρα την Νέα Σωπική στο ST LOUIS, MISSOURI των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Καθιέρωσε το (ΠΥΡΡΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ) τιμώντας την Μνήμη του Στρατηλάτη Πύρρου του Μέγα, να απονέμεται σε κάθε Εθνικό Συνέδριο της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής στο επίσημο δείπνο, σε κάποιο άτομο που προσέφερε τις υπηρεσίες του, στον Ηπειρωτισμό και στην Ήπειρο.

Με πρωτοβουλία του, πραγματοποιήθηκε η δωρεά μέρος της Βιβλιοθήκης, από την Πανηπειρωτική Ομοσπονδία Αμερικής, προς το Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΣΑΕ)

Πρώην Υποψήφιος Περιφερειάρχης Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού Αμερικής.

Αντιπρόσωπος σε τρία (3) Παγκόσμια Συνέδρια στην Θεσσαλονίκη και σε ένα (1) Περιφερειακό Συνέδριο στην Νέα Υόρκη του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού.

ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνισμού Αμερικής.

Με πρωτοβουλία του, δημιούργησε Ιστοσελίδα.  Στόχος της Ιστοσελίδας αυτής, είναι να προωθήσει Παγκοσμίως τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, WWW.HELLENES.COM

Διετέλεσε Πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Ελληνο Αμερικάνικου Εθνικού Συμβουλίου.

Καθιέρωσε το ( ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ) τιμώντας την Μνήμη του ΚΛΕΙΣΘΕΝΟΥΣ, Ιδρυτού της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, για να  απονέμεται σε επίσημη εκδήλωση   σε προσωπικότητες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, στον Ελληνισμό και στην Ανθρωπότητα. Το δεύτερο (ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ) έγινε  απονομή προς την Αυτού Εξοχότητα τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.

Δημιούργησε το πρώτο στην Αμερική Ελληνικό Κοιμητήριο ΜΟΡΦΕΑΣ,  ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ στο PALM HARBOR της Δυτικής Φλώριδας, που αποτελεί τμήμα του  CURLEW HILLS MEMORIAL GARDENS CEMETERY με ιστοσελίδα WWW.CURLEWHILLS.COM . Αυτό το έργο αποτελεί ένα κομμάτι της Ιστορίας του Ελληνισμού της Αμερικής.

Καθιέρωσε κάθε χρόνο να γίνεται απονομή υποτροφιών σε μαθητές στα Ελληνικά Σχολεία της περιοχής του Κόλπου της Τάμπα της Πολιτείας της Φλώριδας, στο όνομα του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΡΙΕΚΟ, του πρώτου Έλληνα που αποβιβάστηκε στην Δυτική Ακτή της Φλώριδας των Η.Π.Α., στις 14 Απριλίου 1528.

Είναι ο εμπνευστής και πρωτοπόρος για την κατασκευή του Ανδριάντα του Περικλέους, ο οποίος ξεκίνησε ένα φιλόδοξο σχέδιο για να κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα σωζόμενα Πολιτιστικά Μνημεία του κόσμου, τον Παρθενώνα, Ναό της Θεάς Αθηνάς. Ο Περικλής ήταν Μεγάλος Στρατηγός, Ηγέτης, Πολιτικός, Εθνάρχης και Ρήτορας κατά την διάρκεια της Χρυσής Εποχής της Πόλης της Αθήνας. Αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης του Nashville Tennessee, για το Άγαλμα του Περικλέους να τοποθετηθεί στην είσοδο του Παρθενώνα της Αθήνας του Νότου, στο Nashville, Tennessee των Η.Π.Α.

Το Ίδρυμα Ελληνισμού Αμερικής, αποφάσισε ομόφωνα, για την αδελφοποίηση των Πόλεων, του Port Angeles, της Πολιτείας Ουάσιγκτον των Η.Π.Α. με την πόλη  Βαλεριάνο της Κεφαλονιάς, στην Ελλάδα, την γενέτειρα του σύγχρονου Οδυσσέα του Έλληνα, εξερευνητή  Ιωάννη Φωκά που γεννήθηκε στην Κεφαλονιά το 1530, μετά το ταξίδι του στην Αμερικάνικη Ήπειρο, επέστρεψε στην Ελλάδα και πέθανε το 1602.  

Περισσότερο από ένα αιώνα μετά το θάνατό του, το 1725, η Ρωσική Ακαδημία Επιστημών τίμησε τον Έλληνα εξερευνητή, ονομάζοντας το Στενό που χωρίζει το Διεθνές  όριο μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά. (Στενά του JUAN DE FUCA). Κάθε άνοιξη στην πόλη του Port Angeles οργανώνεται   το Juan de Fuca φεστιβάλ των Τεχνών. Επίσης, στο πλαίσιο στο ετήσιο Πολιτιστικό Καλοκαίρι η πόλη της Βαλεριάνο διοργανώνει ειδική εκδήλωση προς τιμήν του Juan de Fuca. Σε εκτίμηση της υποστήριξης και αναγνώρισης του Έλληνα εξερευνητή Juan de Fuca, οι Έλληνες της Αμερικής επιθυμούν να δωρίσουν ένα Μπρούτζινο  άγαλμα του JUAN DE FUCA, που πρέπει να τοποθετηθεί σε ορατό σημείο στο κέντρο της Πόλης Port Angeles στην Πολιτεία Ουάσιγκτον  των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Αθανασιάδη που σκοπό έχει κάθε χρόνο την απονομή Υποτροφιών σε αριστούχους φοιτητές και φοιτήτριες Ελληνικής καταγωγής στις Η.Π.Α.

ΕΛΛΗΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΔΑΣ

Ιδρυτής και πρώτος Πρόεδρος της πρώτης και Ιστορικής Ελληνοαμερικάνικης Κοινότητας Φλώριδας.

Με πρωτοβουλία του, πραγματοποιήθηκε η αγορά του κτιρίου (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) με διεύθυνση 1749 Harpoon Drive, Holiday Florida 34690.

Καθιέρωσε την Γιορτή του Κρασιού με Εμπορική Έκθεση «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» που οργανώνεται κάθε χρόνο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Holiday της Φλώριδας.

Καθιέρωσε το (ΟΛΥΜΠΕΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ), τιμώντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να απονέμεται σε επίσημο δείπνο, σε προσωπικότητες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, στον Ελληνισμό και στην Ανθρωπότητα.

Ίδρυσε την Ιστοσελίδα WWW.HELLENES.CO., η Ιστοσελίδα αυτή, είναι σήμερα ως κυβερνητοχώρος, είναι ο κόμβος συνάντησης όλων των Ελλήνων της Φλώριδας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Ιδρυτής του Κινήματος για την δημιουργία ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ με επίσημη ιστοσελίδα WWW.HELLENES.INFO

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ιδρυτής της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής ΒορειοΗπειρωτικού Αγώνα με επίσημη Ιστοσελίδα WWW.PSEVA.COM

και εμπνευστής για την απογραφή των Βορειoηπειρωτών σε παγκόσμια κλίμακα

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Το έργο του, η προσφορά του και η πλούσια δραστηριότητά του προς την Ομογένεια και γενικότερα στον Ελληνισμό

αναγνωρίστηκαν από την Ελλάδα, τις Ηνωμένες Πολιτείες

και την Ομογένεια.  Συγκεκριμένα του απενεμήθησαν

οι εξής διακρίσεις:

Το Μετάλλιο της Βουλής των Ελλήνων για την προσφορά του στον Ελληνισμό.

Το Χρυσό Κλειδί της Πόλης του CLEARWATER  της Φλώριδας, από τον Δήμαρχο κ. FRANK HIBBARD, για την δωρεά του Ανδριάντα, του πρώτου Έλληνα ( ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΚΡΙΕΚΟ ) που αποβιβάστηκε στην Δυτική  Ακτή της Φλώριδας της Αμερικής στις 14 Απριλίου 1528.

Τιμήθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φλώριδας για την πλούσια δραστηριότητά του, κατά την διάρκεια της Προεδρίας του.

Τιμήθηκε από το Ελληνο Αμερικάνικο Εθνικό Συμβούλιο για την προσφορά του στην προώθηση και δημιουργία των πρώτων Ελληνο Αμερικανικών Δημοσίων Δημοτικών Σχολείων CHARTERS που διδάσκεται η Ελληνική Γλώσσα σε Έλληνες και Αμερικανούς.

Τιμήθηκε με το ( ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ) από τον Σύλλογο των Ηπειρωτών Φλώριδας για την προσφορά του, κατά την διάρκεια της Προεδρίας του.

Τιμητική διάκριση από τον Δήμαρχο Ιωαννιτών κ. Νίκο Γκόντα, για την προσφορά του, στην Πόλη των Τεχνών και των Γραμμάτων στην Πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα.

Ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος από τον Αρχαιότερο Σύλλογο των Σωπικιωτών στο ST LOUIS, MISSOURI  των Η.Π.Α.

Τιμήθηκε από τον Μακεδονικό Σύλλογο Φλώριδας ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, για την τοποθέτηση του Αγάλματος της Ολυμπιάδος στην Πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα.

Τιμητική διάκριση από την Ομοσπονδία Ελληνικών Οργανώσεων του Σικάγου, για την προσφορά του στον Ελληνισμό.

Τιμήθηκε με Περγαμηνή μετά Μεταλλίου από τον Σύνδεσμο Πωγωνησίων Βορείου Ηπείρου για την πρωτοβουλία του, στην τοποθέτηση του Αγάλματος της Πωγωνήσιας Μάνας στην Πωγωνιανή, Ιωαννίνων, Ηπείρου.

Τιμήθηκε με το Κλειδί της Πόλης του TARPON SPRINGS της Φλώριδας, από την Δήμαρχο κ. Beverly Billiris, για την προσφορά του στην Ελληνο Αμερικάνικη Κοινότητα.

Ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης, από την Κοινότητα Σωπικής Βορείου Ηπείρου, για την προσφορά του, στην Σωπική, στην Ήπειρο, στην Ελλάδα και στον Ελληνισμό της Αμερικής.

Υποψήφιος απονομής του Διάσημου Τάγματος Αριστείας του Φοίνικος από τον Πρόεδρο της  Ελληνικής Δημοκρατίας προς αναγνώριση και επιβράβευση για τις εξαίρετες υπηρεσίες που προσέφερε προς τον Ελληνισμό.

Ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της ΕλληνοΑμερικάνικης Κοινότητας Φλώριδας των Η.Π.Α.
Προφορά ονόματος
Δεν υπάρχει προφορά ονόματος για εμφάνιση
Άλλα ονόματα
Δεν υπάρχουν άλλα ονόματα για εμφάνιση
Αγαπημένες φράσεις
ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

" Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη

το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας.

Διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν:

την αυθάδεια σαν Δικαίωμα, την παρανομία ως Ελευθερία,

την αναίδεια του λόγου ως Ισότητα και την αναρχία ως Ευδαιμονία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


Δύο νέα βραβεία

ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΕΝ ΒΟΣΤΙΝΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο+2ο)

✅ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 11 ΚΑΙ 12: Εκδηλώσεις ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

#Vostiniotis▼