Βράβευση του π. Αντωνίου Παπανικολάου

Βράβευση του π. Αντωνίου Παπανικολάου, Ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, με το πρώτο βραβείο «επίδειξης θάρρους στην ηγεσία Mary Chirwa»
Κιβωτός του Κόσμου - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θερμοί χαιρετισμοί από την Κιβωτό του Κόσμου.
Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι στις 22/10/2019 απονεμήθηκε  Mary Chirwa (Mary Chirwa Award for Courageous Leadership).στον π. Αντώνιο Παπανικολάου, Ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμουτο διεθνές βραβείο, το Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία
Η απονομή έγινε στο Παλάτι της Ειρήνης και Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στην Ολλανδία.


Για ακόμα μία φορά τιμή και δόξα φέρνει στην Ελλάδα η βράβευση του πατρός Αντώνιου Παπανικολάου, ιδρυτού της Κιβωτού του Κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας Αντώνιος συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους 10 τελικούς υποψήφιους από όλον τον κόσμο για το πρώτο Βραβείο Επίδειξης Θάρρους στην Ηγεσία Mary Chirwa (Mary Chirwa Award for Courageous Leadership).
Το βραβείο δημιουργήθηκε το 2018 από το Ίδρυμα Βραβείων Mary Chirwa και τη Nudge με έδρα το Άμστερνταμ, Ολλανδία, για να αναδείξει και να αναγνωρίσει ανθρώπους, που έχουν επιδείξει θάρρος στην ηγεσία τους, προκειμένου να προσεγγίσουν τους Στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης.
Χθες 22 Οκτωβρίου 2019 στο Παλάτι της Ειρήνης και Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης απονεμήθηκε στον πατέρα Αντώνιο, τον πατέρα της καρδιάς μας, το βραβείο του θαρραλέου ηγέτη που προχωρά ενάντια στις αντιξοότητες.
Ο «Ολυμπιονίκης» της αγάπης και της φροντίδας των παιδιών, της συμπόνιας και της ενσυναίσθησης τίμησε ακόμα μία φορά τα χώματα της πατρίδας μας, αφού βραβεύτηκε για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Σε μία χρονική περίοδο που ο καθένας φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρον και σηκώνει τα χέρια ψηλά με το παραμικρό, ο πατήρ Αντώνιος μας θυμίζει πως ακόμα και ένα άτομο μόνο του μπορεί να κάνει την διαφορά, αρκεί να μην υπάρχει φόβος και να κρατά την ελπίδα ζωντανή.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Κιβωτός του Κόσμου (www.kivotostoukosmou.org), τηλ: 2105141935

...

Πώς απαξιώθηκε γενικά το Πωγώνι

Vostiniotis-more/Ταξίδια (600 βίντεο).