ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ
Ορφανεύουμε σιγά σιγά από τους εκλεκτούς εταίρους της συντροφιάς μας. Μας έφυγε ο Αριστείδης, ο ψηλός, μας έφυγε ο Τάκης, ο «πρόεδρος», μας έφυγε ο Τάκης, ο αειθαλής, και ο έτερος πάλι και αυτός Τάκης και τώρα μας φεύγεις και συ Άγγελε, που είσουν ο πρώτος δημιουργός της παρέας μας και που δίκαια είχες κατακτήσει τον τίτλο του «δάσκαλου»
Πέντε απώλειες σε σχετικά σύντομο χρόνο. Βαρύς ο φόρος που πληρώνει η αποδεκατισμένη συντροφιά μας. Φτωχύναμε, Άγγελε, χήρεψε η φιλία μας, ρήμαξε το κοινό τραπέζι των συγκεντρώσεων, στέρεψε η χαρά μας.
Υπάρχει πολλή θλίψη, πολύς πόνος σαυτό. Αλλά και εγκαρτέρηση. Διότι από το νόμο της φθοράς, που μόλις δοκίμασες, κανείς μας δεν θα ξεφύγει.
Θυμάμαι τώρα κι οι θύμησες με πνίγουν, όταν
σκορπούσες τη διάθεση με τις αμίμητες χειρονομίες σου και την ευθυμία με τον καρπερό σου λόγο.
Δε θα ξανάρθεις πια ν’ ανθίσει ο λόγος, να κρουστούν ποτήρια, να αναυρίσουν γελια, σύζυγε καλέ, πατέρα αγαπημένε, λατρεμένε πασππού, φίλε αξέχαστε.
Εκεί που πας να σε συντροφεύει ό,τι ωραιότερο και καλύτερο αγαπούσες στη ζωή σου κι εμείς εδώ, οι περιλειπόμενοι φίλοι σου, όσοι απομείναμε να σε θυμούμαστε πάντα όσο κι εμείς θα ζούμε..
Αυτή είναι η ευχή μας.
Καλό σου ταξίδι Αγγελε.

Κώστας Γ. Τσιλιμαντός
www. Tsilimantos.com
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Το πραγματικό όνομα του μακαρίτη είναι Ευάγγελος, εμείς όμως όλοι της παρέας τον προσφωνούσαμε Άγγελο. Ευάγγελος Ανδρώνης λοιπόν.
Οι κατά σειράν μνημονευόμενοι είναι: Αριστείδης Φείδης, Τάκης Μάνθος, Τάκης Σταφυλιάς και Τάκης Δήμας.

Καλό σου ταξιδι Βαγγέλη
 .
Έφυγε από τη ζωή ο Ευάγγελος Ανδρώνης.
Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 5/11/2014 ώρα 2:30 μ.μ. στο Νεκροταφείο της Ηλιούπολης, εκκλησία Αγίας Μαρίνας.
#2014 #1105

Δύο νέα βραβεία

ΓΥΜΝΑΣΙΟΝ ΕΝ ΒΟΣΤΙΝΗ (ΜΕΡΟΣ 1ο+2ο)

✅ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 11 ΚΑΙ 12: Εκδηλώσεις ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ

#Vostiniotis▼